Sežeňte si: vepřovou panenskou svíčkovou, grilovací koření, med, mandlové lupínky, fazolové lusky, anglickou slaninu, chilli papričky, bylinky, olej
Udělejte: posypte plátky panenské svíčkové grilovacím kořením, můžete i dosolit, a zprudka po všech stranách opečte na oleji. Pak masíčko vyndejte, potřete rozpuštěným medem, obalte v mandlových lupíncích a položte do zapékací mísy. Pečte jen krátkou dobu, aby panenky zůstaly na řezu růžové.
Ve výpeku v pánvi, kde jste předtím zprudka opekli maso, orestujte fazolové lusky s pokrájenou slaninou a feferonkou a dochuťte. Podávejte k plátkům masa jako přílohu.
Aby byl pokrm ještě svátečnější, a jste-li zruční, vytvořte na talířích dokonalou scenérii – na navršené plátky masa uprostřed a kolem jako na hranici vyrovnejte snopky opečených fazolových lusků, zabalených v plátcích slaniny a spíchnutých párátky.
Leave a reply
You must be logged in to post a comment.